Νατάσσα Μποφίλιου για το ναυάγιο στην Πύλο: «Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες» (VIDEO)

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν ακούει το όνομα Αλέξης Κούγιας

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ το κοινό την αποθέωσε.

Κανονικά πραγματοποίησε την προγραμματισμένη της συναυλία η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που έχει κηρύξει η υπηρεσιακή κυβέρνηση στη μνήμη των θυμάτων από το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Με αφορμή το Εθνικό Πένθος πολλοί καλλιτέχνες επέλεξαν να αναβάλουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους, με τη Νατάσσα Μποφίλιου όμως να επιλέγει να ανέβει κανονικά στη σκηνή στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο, το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, προφανώς η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τραγωδία της Πύλου, αναφέροντας και τον λόγο που επέλεξε να κάνει κανονικά τη συναυλία της.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο».

@alexandrakofou

#fyp #volos #natasabofiliou

♬ πρωτότυπος ήχος – ????

«Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα. Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε», ακούγεται να λέει με πάθος η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ το κοινό την αποθέωσε.