Κατερίνα Στικούδη: Έκανε… χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση

 

Το παρών στην τελευταία μέρα του του 32nd Athens Fashion Week έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 12/6 η Κατερίνα Στικούδη.

Η AFW έκλεισε με την παρουσίαση των νέων συλλογών των σχεδιαστών Valtadoros και Vlassi Holeva, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό The Ellinikon Experience Park.

Σε αυτό για πρώτη φορά έλαβαν μέρος 14 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές της Ένωσης των Σχεδιαστών Μόδας που παρουσίασαν τις ξεχωριστές συλλογές τους.

Η Κατερίνα Στικούδη λοιπόν, που αγαπά τη μόδα βρέθηκε στο Ellinikon Exprerience Park προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη της νέας συλλογής των Valtadoros και Vlassi Holeva και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο της look.

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ) Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ) Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ) Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ) Κατερίνα Στικούδη: Έκανε... χαμό με το ανανεωμένο look της και το εντυπωσιακό άνοιγμα στο φόρεμά της (ΦΩΤΟ)