Παναγιώταρου – Σχίζας: Μαζί σε βάφτιση έναν μήνα μετά τον χωρισμό – VIDEO ντοκουμέντο

Παναγιώταρου – Σχίζας: Μαζί σε βάφτιση έναν μήνα μετά τον χωρισμό - VIDEO ντοκουμέντο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και είχαν μικρή απόσταση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, βρέθηκαν μαζί σε βάφτιση και έκατσαν και στο ίδιο τραπέζι και… υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη στο Mega Καλημέρα η οποία βρέθηκε και εκείνη στη βάφτιση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και είχαν μικρή απόσταση.

Χθες, 12 Ιουνίου, η Άννα Ζηρδέλη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Mega ΚαλημέραQ «Δεν καθόντουσαν δίπλα – δίπλα. Η Αλεξάνδρα δεν ήρθε στο μυστήριο καθυστέρησε γιατί είχε και χάλια καιρό χθες και βρεθήκανε στη δεξίωση. Είχαν μία απόσταση με 3-4 καρέκλες, αλλά την ώρα που σηκώθηκαν να πάνε στο μπουφέ για φαγητό, είδα τον Στάθη να είναι πίσω από την Αλεξάνδρα και να θέλει να τη βοηθήσει να της βάλει το φαγητό στο πιάτο, να την ακουμπάει στον ώμο… Πιστεύω ο Στάθης είναι ακόμα καψούρης με την Αλεξάνδρα».

Σήμερα η εκπομπή επανήλθε στο εν λόγω θέμα και προβλήθηκε και βίντεο ντοκουμέντο της συνάντησής τους. Η δημοσιογράφος είπε ότι οι δυο πρώην μίλησαν την ώρα που σηκώθηκαν από το τραπέζι τους προκειμένου να βάλουν να φάνε και ο Στάθης ήταν πιο γλυκός μαζί της και… βρέθηκαν κάποια στιγμή να κάθονται δίπλα δίπλα.