Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Πώς βρέθηκε από την πασαρέλα, στο «πορνό βασανιστηρίων» του HBO (ΦΩΤΟ)

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Πώς βρέθηκε από την πασαρέλα, στο «πορνό βασανιστηρίων» του HBO (ΦΩΤΟ)

Αντιδράσεις για τη σειρά με τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η σειρά με τη Λίλι Ρόουζ έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων την ώρα που ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να στηρίζει την κόρη του.

Η 24χρονη ηθοποιός υποδύεται την τραγουδίστρια Τζοσλίν, η οποία υπέστη έναν νευρικό κλονισμό, κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας της. Λίγο αργότερα, γνωρίζει τον μυστηριώδη ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων «Tedros» (The Weeknd).

Η σεξουαλικά φορτισμένη σειρά έχει δεχτεί έντονη κριτική. Οι θεατές ισχυρίζονται πως ο δημιουργός της Sam Levinson τη μετέτρεψε σε «πορνό βασανιστηρίων». Παρά τις αντιδράσεις, ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Mail Online, υποστηρίζει ότι είναι ένα σημάδι πως κάτι κάνει σωστά για να έχει κερδίσει τόση προσοχή.

Βασικό στοιχείο της σειράς αποτελεί η σαδιστική βία, καθώς και τα βασανιστήρια. Επίσης, κυριαρχεί το γυμνό, ενώ δεν είναι λίγες οι σκηνές που παρουσιάζουν αυνανισμό ή και στραγγαλισμό. Σε μία από αυτές, η ηθοποιός καλείται να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον, υπό την απειλή μαχαιριού.

Πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν τη σειρά, υποστήριξαν πως θυμίζει «πορνό βασανιστήριο ή ακόμα και φαντασίωση βιασμού». Ωστόσο, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ δεν πτοείται από τα επικριτικά σχόλια και αντιθέτως, «θεωρεί πως κάτι έχει κάνει σωστά για να τραβήξει τόσο την προσοχή», όπως λέει πηγή από το περιβάλλον της στη DailyMail.

Αν και το «Idol» έχει αυτή τη στιγμή, πρωτιά στις αρνητικές κριτικές και πολύ χαμηλή βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, ο Τζόνι Ντεπ δηλώνει περήφανος για την κόρη του, καθώς «χαράζει τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν».

Υπέρ της βέβαια, λειτουργεί το γεγονός ότι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα των διάσημων γονιών της. Τόσο ο Τζόνι Ντεπ, όσο και η Βανέσα Παραντί αποτελούν δύο μεγάλα ονόματα στον χώρο του θεάματος. Ακόμα και στα πρώτα της βήματα, στο μόντελινγκ, κατάφερε να ανελιχθεί βασισμένη στα δικά της προσόντα.

Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός το 2014, λίγο καιρό αφού εγκατέλειψε το σχολείο, με έναν μικρό ρόλο στην κωμωδία τρόμου «Tusk». Το 2015, σε ηλικία 16 ετών, μετά από απόφαση του Καρλ Λάγκερφελντ, έγινε μοντέλο του γαλλικού οίκου μόδας «Chanel». Έκτοτε ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, προωθώντας το brand και στην πασαρέλα, ενώ φωτογραφήθηκε και για περιοδικά μόδας όπως τα Vogue, Glamour, Elle, iD, Wonderland, Love, Madame Figaro, W και V. Το 2016, η Ντεπ επανέλαβε τον ρόλο της στο spin-off του «Tusk», «Yoga Hosers».

Εμφανίστηκε επίσης, στα «Planetarium», «Les Fauves», «A Faithful Man», στο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του Netlfix, «Period», στη γαλλική ανεξάρτητη μικρού μήκους ταινία «Quel Joli Temps Pour Jouer Ses Vingt-ans», όπου και πρωταγωνίστησε δίπλα στη θεία της, Άλισον Παραντί, στο «My Last Lullaby», στην ιστορική πολεμική ταινία «The King», στο «Crisis», «Voyagers», «Silent Night» και «Λύκος».