Εύη Βατίδου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της – Η ΦΩΤΟ με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της, Ηλία

Η Εύη Βατίδου έκανε μπότοξ και μας το δείχνει -«Σαν να με τσίμπησε σκνίπα»

Δείτε τον κατά πολύ νεότερο σύντροφο της

Η Εύη Βατίδου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο οποίος όπως γράφει στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Οι ειδήσεις για τη σχέση τους δεν είναι τωρινές, καθώς η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως είναι ερωτευμένη με κάποιον 12 χρόνια μικρότερό της, αυτό όμως όπως είπε, δεν αποτελεί εμπόδιο για τον δεσμό τους.

Αργότερα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Μάλιστα στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε κι ένα βίντεο μαζί του στο TikTok, από την εξόρμησή τους στη θάλασσα. Σε αυτό, φαίνονται να ποζάρουν κι οι δύο με τα μαγιό τους μπροστά από τα καταγάλανα νερά.

Στο βίντεο, η Εύη Βατίδου ακούγεται να του λέει: «Θα μπεις για μπάνιο; Εγώ θα μπω, θα μαυρίσω κιόλας», ενώ εκείνος λέει για την αγαπημένη του: «Είχα πάντα απορία αν θα έβρισκα μια γοργόνα στη ζωή μου και τη βρήκα σήμερα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Θα πάρω το 100, αν με βρίσετε».

@evi_vatidou

Θα παρω το 100 αν με βρισετε ! @ilias konstantinou

♬ Trill – Jaylon Ashaun