Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί, ήταν σοκαριστικό»

Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί, ήταν σοκαριστικό»

Μίλησε για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή

Για τη συνεργασία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στη γνωριμία και την ημέρα του θανάτου του τραγουδιστή.

«Δούλεψα και με τον Παντελίδη κι ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένας άνθρωπος ιδιοφυής σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό. Είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και πολύ χιούμορ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά, ήμασταν μαζί», είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Όπως εξηγεί παρακάτω, ακόμα και το προηγούμενο βράδυ πριν τον θάνατό του, οι δύο άνδρες ήταν μαζί. «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό. Ό,τι έκανε, το έχουμε κάνει μαζί, από τα βιντεοκλίπ του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει και διακοπές μαζί», περιγράφει.

Καταλήγοντας, ο Κωνσταντίνος Ρήγος ανέφερε ότι δεν ήταν ακριβώς φίλοι, είχαν φοβερή χημεία και λειτουργούσαν πολύ δημιουργικά μαζί.

«Δεν ήμασταν ακριβώς φίλοι. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες ότι είσαι φίλος ή δεν είσαι φίλος, απλώς καταλαβαίνουν πώς λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως, λέγεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα, είχαμε φοβερή λειτουργικότητα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτό το πράγμα λειτουργούσε δημιουργικά κι ήξερε τι ήθελε, του άρεσε αυτό που έκανε», καταλήγει.