Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου:«Υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που έφτασαν και στη χειροδικία»

Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου:«Υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που έφτασαν και στη χειροδικία»

Σοκαριστική συνέντευξη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τη προσωπική της ζωή.

Η εμβληματική ηθοποιός αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής της και τον γάμο της.

«Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε σε γάμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια κατάσταση άσχημη και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι, ήμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά δωμάτια. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά… Δεν έγινε αυτό τελικά».

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να καεί όταν φύγει από τη ζωή όπως και η φίλη της, Μάρθα Καραγιάννη. «Δε θέλω την σήψη και τα σκουλίκια», είπε χαρακτηριστικά η μεγάλη ηθοποιός.

«Είχα μια αρκετά μεγάλη περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις λέγοντας πώς και η ίδια είχε στη ζωή της παρόμοιο περιστατικό και είχε δεχθεί χειροδικία από σύντροφό της. «Υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που έφτασαν και στη χειροδικία και δεν ήταν εύκολο για μένα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.