Μαίρη Συνατσάκη: «Σας σιχαθήκαμε» – Απαντά στην ενέργεια των αστυνομικών κατά διαδηλωτών (VIDEO)

Μαίρη Συνατσάκη: Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν έχουμε δώσει έμφαση σε αυτό

Το μήνυμα που έλαβε

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media, βίντεο που δείχνει την ομάδα «Δράση» να πετά κρότου λάμψης σε χιλιάδες διαδηλωτές που βρίσκονταν στο Σύνταγμα πραγματοποιώντας ειρηνική συγκέντρωση για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Η Μαίρη Συνατσάκη, βλέποντας το βίντεο, εξέφρασε την οργή της και αναδημοσιεύοντάς το έγραψε: «Σας σιχαθήκαμε».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROSA (@rosa_progressive)

Μαίρη Συνατσάκη: «Σας σιχαθήκαμε» – Απαντά στην ενέργεια των αστυνομικών κατά διαδηλωτών (VIDEO)

Το σχόλιό της προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με follower της να της στέλνει μήνυμα, εκφράζοντας την άποψή του.

«Αγαπημένη μου σε αγαπάω σε σέβομαι, σε συμπαθώ πολύ και συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου αναφέρω απλά και την άλλη πλευρά. Ο άνδρας μου είναι αστυνομικός στα ΜΑΤ και έχω να σου πω πως μέσα στον κόσμο που διαμαρτύρεται για τα αυτονόητα πια, υπάρχουν άτομα που βρίσκουν ευκαιρία για επιθέσεις, πέτρες, μολότοφ και ζημιές. Η αστυνομία λιθοβολείται και κάθε μέρα που φεύγει ο άνδρας μου για δουλειά, τρέμω μέχρι να γυρίσει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη

«Το “σας σιχαθήκαμε” προφανώς και αναφέρεται σε αυτούς που έδωσαν την εντολή για κρότου λάμψεις και δακρυγόνα. Είμαστε μεγαλύτερα παιδιά από το να πιστεύουμε ότι φταίει αστυνομία ή ο ματατζής. Αλλά ως μεγάλα παιδιά, μη μου πείτε ότι δε ξέρετε πως “οι γνωστοί άγνωστοι” που χαλάνε μια ειρηνική πορεία πένθους, μπορεί να είναι οποιοιδήποτε. Και να προκαλούν τα μπάχαλα για να φέρουν εις πέρας όποιο αφήγημα θέλουν», έγραψε στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: «Σας σιχαθήκαμε» – Απαντά στην ενέργεια των αστυνομικών κατά διαδηλωτών (VIDEO)