Rachel Stuhlmann: Η μελαχρινή σεξοβόμβα δεχόταν μπούλινγκ για την εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Rachel Stuhlmann: Η μελαχρινή σεξοβόμβα δεχόταν μπούλινγκ για την εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Υπήρχε περίοδος που έκλαιγε κάθε μέρα

Η εντυπωσιακή influencer Rachel Stuhlmann αποκάλυψε ότι «έκλαιγε σχεδόν κάθε μέρα», καθώς δεχόταν μπούλινγκ για την εμφάνισή της.

Η Stuhlmann, η οποία συχνά χαρακτηρίζεται ως η πιο σέξι tennis influencer στον κόσμο, αποφάσισε να αφήσει το άθλημα και να επικεντρωθεί στα social media. Εντυπωσιάζει συχνά τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες, ποζάροντας με μικροσκοπικές μπλούζες, κοντές φούστες και σέξι φορέματα.

Μιλώντας στην Daily Star Sport, η 26χρονη αποκάλυψε ότι την σχολίαζαν αρνητικά για την εμφάνισή της και ότι από τότε που η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε, κάποια από αυτά τα σχόλια επανεμφανίστηκαν.

«Καθώς συνεχίζω να “μεγαλώνω” στα social media, θα παραδεχτώ ότι δεν είναι πάντα ένας όμορφος κόσμος και ότι δεν αγαπιούνται όλοι μεταξύ του», ανέφερε η Stuhlmann.

«Όπως όλα τα πράγματα, κάποιοι άνθρωποι κάνουν άσχημα σχόλια- είμαι άνθρωπος και μερικές φορές αυτό με επηρεάζει», πρόσθεσε.

«Στην αρχή της καριέρας μου δέχθηκα μπούλινγκ από ανθρώπους που συνεργαζόμουν για την εμφάνιση και το στιλ μου. Υπήρξε μια περίοδος που έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα επειδή ήταν όλα τόσο μπερδεμένα και απογοητευτικά – με χρησιμοποιούσαν για να προωθήσουν τον εαυτό τους και μετά με ντρόπιαζαν για την εμφάνισή μου», υποστήριξε.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα τελικά ξεπέρασε την κακοποίηση αφού ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να εμπιστευτεί τον εαυτό της και να μην την ενδιαφέρει η γνώμη τον άλλων.

«Μια μέρα ξύπνησα και σκέφτηκα: “Γ@@α το. Θα αγκαλιάσω τον εαυτό μου, θα είμαι ο αληθινός μου εαυτός, θα αγαπήσω τον εαυτό μου. Γιατί τουλάχιστον όταν μεγαλώσω, δεν θα κοιτάζω πίσω στη ζωή μου και δεν θα εύχομαι να ήμουν ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός μου και να αναρωτιέμαι “τι θα γινόταν αν;».

«Από τότε που άρχισα πραγματικά να αγκαλιάζω τον εαυτό μου και να μη φοβάμαι τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, η ζωή μου έχει αλλάξει σημαντικά. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη και δέχομαι τόση αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους παντού. Η αλήθεια είναι ότι, ό,τι κι αν κάνεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα το μισούν, οπότε καλύτερα να κάνεις αυτό που θέλεις και να είσαι ευτυχισμένη!».