H Γουάντα Νάρα φλερτάρει με πρώην συμπαίκτη του Ικάρντι και δημοσιεύει νέες αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ – Ξεχειλίζει το στήθος της

Γουάντα Νάρα: Ξεχειλίζει το μπούστο της μέσα σε μικροσκοπικό μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Γουάντα Νάρα

Η Γουάντα Νάρα άλλαξε μαλλί, αλλά παραμένει το ίδιο «καυτή» με πριν!

Μάλιστα η Νάρα φαίνεται ότι έχει ξεχάσει πλήρως τον Μάουρο Ικάρντι, καθώς σε πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι όπως γράφει η δημοσιογράφος Jordi Martín έφυγε από κλαμπ αγκαλιά με τον Κεϊτά Μπαλντέ!

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής είναι μέλος της Σπαρτάκ Μόσχας και ήταν συμπαίκτης του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Μπαλντέ είναι παντρεμένος με την Σιμόνα και έχουν μαζί έναν γιο. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της οικογένειας!

Το ρεπορτάζ για την φημολογούμενη σχέση της Γουάντα με τον Μπαλντέ αναφέρει: «Η Γουάντα τσακώθηκε με τον Μάουρο. Σύμφωνα με όσα μου είπαν από το περιβάλλον του Ικάρντι, έφυγε τρέχοντας με έναν ποδοσφαιριστή, τον πρώην συμπαίκτη του Ικάρντι, Κεϊτά Μπάλντε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γουάντα και ο παίκτης που είναι στο Ντουμπάι για προετοιμασία με την Σπαρτάκ εθεάθησαν και στο ίδιο ξενοδοχείο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και φωτογραφία όπου η Σιμόνα Γκουατιέρι έχει το ίδιο κόσμημα με την Γουάντα Νάρα.

Πάντως η Γουάντα Νάρα δεν σταματά να δημοσιεύει «καυτές» φωτογραφίες, στην τελευταία μας δείχνει το πλούσιο στήθος της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)