Η Iggy Azalea στο OnlyFans «πιο καυτή από την κόλαση» (ΦΩΤΟ)

Η Iggy Azalea στο OnlyFans «πιο καυτή από την κόλαση» (ΦΩΤΟ)

Το νέο της πρότζεκτ

H Iggy Azalea βρίσκεται στην πλατφόρμα του OnlyFans, σχεδιάζοντας να κυκλοφορήσει υλικό για το project της «Hotter Than Hell» (Πιο καυτό από την κόλαση).

Η ράπερ επέλεξε την πλατφόρμα ενηλίκων για τη δημοσίευση φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής, εικονογραφήσεων και ποίησης καθώς δεν υπάρχει λογοκρισία.

Η συνεργασία «Hotter Than Hell X OnlyFans», η οποία σηματοδοτεί το πρώτο δημιουργικό πρότζεκτ της Iggy Azaela μετά από 1,5 χρόνο, θα περιλαμβάνει το επερχόμενο τέταρτο studio album της καλλιτέχνιδας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Οι συνδρομές στο OnlyFans της Azalea θα κοστίζουν 25 δολάρια τον μήνα- οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε πρώτη φάση στο περιεχόμενο του «Hotter Than Hell», το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023 με την κυκλοφορία ενός coffee table που θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Πρόκειται για μια στροφή της Iggy Azalea, η οποία πριν περίπου από δύο χρόνια επέμενε ότι δεν θα γινόταν ποτέ μέλος του OnlyFans. Σε δήλωσή της, είπε ότι η συνεργασία με το OnlyFans της επιτρέπει να αποφύγει τη «συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία» άλλων ψηφιακών πλατφορμών.

Η Iggy Azalea στο OnlyFans «πιο καυτή από την κόλαση» (ΦΩΤΟ)

«Ομολογουμένως, δεν ήξερα ποτέ ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική, οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο πρότζεκτ μου μέχρι σήμερα!», δήλωσε η Azalea σε δήλωση που παραχώρησε στο Variety.

Η Iggy Azalea στο OnlyFans «πιο καυτή από την κόλαση» (ΦΩΤΟ)

«Μόλις κοίταξα πέρα από την επιφανειακή κουβέντα για το τι σημαίνει να έχεις ένα OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω μια ιδέα πολυμέσων. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τη συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι καλλιτέχνες όταν μοιράζονται έργα σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. Το έργο είναι τολμηρό και διασκεδαστικό – το ίδιο και αυτή η συνεργασία – νομίζω ότι θα εκπλήξει πολύ κόσμο».