Η Σοφιάνα Αβραμάκη «έσκασε» με διάφανο αποκαλυπτικό φόρεμα στον Μουτσινά και μοίρασε εγκεφαλικά (VIDEO)

Η Σοφιάνα Αβραμάκη «έσκασε» με διάφανο αποκαλυπτικό φόρεμα στον Μουτσινά και μοίρασε εγκεφαλικά (VIDEO)

Δείτε την Σοφιάνα Αβραμάκη

Ακατάλληλη για καρδιακούς ήταν η εμφάνιση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο Νίκο Μουτσινά!

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν πήγε ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο σχολίασε στην εκπομπή του Μουτσινά τις εξελίξεις του ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασάλο.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη κι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παρευρέθηκαν στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι για να σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις του Survivor. Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για τον διαχωρισμό των ομάδων στο και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν στιγμή.




 

Λ.Κ.: Τις τελευταίες ημέρες είναι κι υπεύθυνη Βασάλου.
Ν.Μ.: Α είσαι υπεύθυνη Βασάλου!
Σ.Α.: Εγώ φύγω. Όλα για την τηλεόραση δηλαδή; Τώρα τι; Το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι θα έβαζα και τον Μαρτίκα, με Κονδυλάτο και Τάκη.
Ν.Μ.: Για τα ζευγάρια λέω… Για τον Βασάλο λέω. Έχω κάνει και Κους Κους. Μην ξεχνιέσαι με αυτά. Τι ωραίοι που είστε με φόντο τον Βασάλο εννοώ. Δεν μας νοιάζει η προσωπική ζωή της κοπέλας. Σου λείπει που έχει φύγει; Γενικά χρεώνουν.
Σ.Α.: Καλά στο συγκεκριμένο.

Ν.Μ.: Αλλά σου έχουν χρεώσει έναν πολύ όμορφο άντρα. Δεν έχει σημασία να το πουλήσεις -κι αν δεν είστε μαζί- σε κάποιον που σου αρέσει εννοώ. Να πεις ήταν πρώην μου ο Βασάλος και θέλω να κάθεσαι ήσυχα. Για παρακάτω παιχνίδι είναι ωραίος ο Βασάλος.