Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: Δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε, φίλοι δεν ήμασταν

Κώστας Τσουρός: Με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει και εκείνη πήγε στον ΣΚΑΪ

Όλα όσα είπε

Απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι πια φίλος με τον Κώστα Τσουρό εξαιτίας σχολίων που έκανε για τον ίδιο και την Ιλάειρα, έδωσε ο δημοσιογράφος.

«Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα, γιατί ό,τι είπε ο Μαυρίκιος είναι ό,τι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα πει ότι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “κάναμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ κι ελπίζω να μη ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις”. Και του είχα πει στο τηλέφωνο του Μαυρίκιου ότι “επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο” και μου είπε “ναι πες το, δεν με πειράζει”», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια, δεν ήταν ποτέ φίλοι. «Βγαίνει τώρα σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για εμένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εντωμεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, δεν θυμόταν», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Αν θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους, πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο κι έχω ξαναπεί πως δεν κρίνω ανθρώπους, αλλά σχολιάζω τις συγκεκριμένες πράξεις εκείνη τη στιγμή. Τώρα το να βγαίνει να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο. Συγγνώμη ρε Μαυρίκιε», τόνισε ο Κώστας Τσουρός.