Φωτεινή Βελεσιώτου: Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι (VIDEO)

Φωτεινή Βελεσιώτου: Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι (VIDEO)

Παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή της, τα χρόνια της ως δασκάλα, αλλά και τον χώρο της μουσικής. «Πηγαίναμε και παίζαμε μπάσκετ στις 3 το πρωί. Ως φοιτήτρια ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, δεν ξέρω αν θα έκανα καριέρα σε αυτό, με κέρδισε το “δασκαλίκι”. Καλή παίκτρια ήμουν, αλλά όχι κάτι το φοβερό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Βελεσιώτου θυμήθηκε τα χρόνια που εργαζόταν ως δασκάλα. «Τραγουδούσα παράλληλα με το σχολείο, πιστεύω ότι ολοκλήρωσα ως δασκάλα. Πήρα μειωμένη σύνταξη, ήθελα να ξεκουραστώ. Έρχονται πολλοί μαθητές μου να με δουν, πλέον είναι 40 χρονών», δήλωσε. Συμπλήρωσε πως: «Στο σχολείο που ήμουν δασκάλα, τους μάθαινα γραμματική μέσω του τραγουδιού».

Για με τη μουσική της πορεία, ανέφερε: «21 χρόνια τραγουδούσα, αλλά δεν ήθελα να κάνω δίσκο. Μου αρέσει να τραγουδάω, το στούντιο είναι απρόσωπο. Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια να τραγουδάω λιγότερο και να ταξιδεύω. Όταν έχει τραγούδι μου το ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό. Προτιμώ να ακούσω άλλους συναδέλφους», ενώ πρόσθεσε για μια συνάδελφό της: «Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις αγροτικές εργασίες που έκανε με τον πρώην σύζυγό της. «Δεν κάνω πια αγροτικές εργασίες. Με τον πρώην άνδρα μου, είχαμε ένα χωράφι με μπαξέδες, κότες, πάπιες, κουνέλια, περιστέρια, φραγκόκοτες», είπε.