Κλέλια Ανδριολάτου: Μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό τραυματισμό της – «Ακόμα με ταλαιπωρεί»

Κλέλια Ανδριολάτου: Ολόγυμνη στο Instagram

Ένα περιστατικό που ελάχιστοι γνωρίζουν

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο για τον τραυματισμό της στην πρώτη καραντίνα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας τραυματίστηκε στο γόνατο και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια έμαθε να ακούει το σώμα της, βάζοντας ειδικές ασκήσεις στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας της. «Απολαμβάνω πλέον την ώρα που έχω μέσα στην ημέρα για να φροντίζω το σώμα μου. Ο τραυματισμός που είχα ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, οπότε προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να περιποιούμαι το σώμα μου»

Λες να πακετάρω; Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία και όταν η τύχη σου συναντά την καλή προετοιμασία, τότε έρχεται η επιτυχία. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα όλο αυτό με το Netflix, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω πολύ περήφανη για τη δουλειά. Νιώθω χαρά ότι αυτή η δουλειά θα ταξιδέψει σε άλλες χώρες και κουλτούρες ανά τον κόσμο. Είναι και ένα βήμα για την Ελλάδα, αφού μια ελληνική σειρά θα κάνει την αρχή σε μια πλατφόρμα που βλέπει όλος ο κόσμος.

Εκπαιδεύομαι συνεχώς, μαθαίνω. Δεν έχω σταματήσει. Κάνω σεμινάρια υποκριτικής, μαθήματα φωνητικής, πράγματα ουσίας ώστε να πλαισιώνουν τη δουλειά μου.