Μια χρυσή κληρονόμος για τον πρώην της Καινούργιου – Την άφησε για βαθύπλουτη εκατομμυριούχο

Κατερίνα Καινούργιου: Reality με φίλτρο, χωρίς θα τρομάζατε (ΦΩΤΟ)

Το φυσάει και δεν κρυώνει η παρουσιάστρια

Το είπε η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες μέρες όταν την ρώτησαν στην εκπομπή της για το Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά λίγοι την άκουσαν: «Ποιος Φίλιππος; Ο Φίλιππος έχει προχωρήσει ήδη στη ζωή του. Τώρα αν θα του βγει σε καλό, θα δούμε…».

Μια χρυσή κληρονόμος για τον πρώην της Καινούργιου - Την άφησε για βαθύπλουτη εκατομμυριούχο

Η αινιγματική της δήλωση αφορούσε στη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο Λονδίνο και όχι τυχαία.

Μια χρυσή κληρονόμος για τον πρώην της Καινούργιου - Την άφησε για βαθύπλουτη εκατομμυριούχο

Εκεί έχει τη βάση της και η Κάθριν Εμπειρίκου, πρώην κυρία ΛεΦρακ.

Όπως έγραψε το Page Six πριν από έξι μήνες, το διαζύγιο της κυρίας Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι -που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019- θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων, όπως όλοι όσοι έχουν τέτοιου μεγέθους χρήματα.

Ο Χάρισον ΛεΦρακ, που έχει κάνει την τεράστια περιουσία του από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, είναι στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους Αμερικανούς και έχει περιουσία 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η δε Κάθριν είναι κληρονόμος της εφοπλιστικής περιουσίας των Εμπειρίκων.

Το κοσμικό διεθνές ρεπορτάζ περιέγραφε ως «απαρηγόρητη» την κυρία Εμπειρίκου τον περασμένο Απρίλιο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, φαίνεται όμως ότι τελικά κατάφερε να βρει παρηγοριά στη συντροφιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη, με τον οποίον τους δύο τελευταίους μήνες εμφανίζονται όλο και συχνότερα σε γκαλά της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου και σε πριβέ καλέσματα.

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί σε ένα ακόμη event και βέβαια έχει ενδιαφέρον ότι η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το Λονδίνο για τη ρομαντική απόδραση με το νέο της σύντροφο.
Αν και απίθανο να συνέπεσαν στα ίδια μέρη, πάντως βρέθηκε για μια ακόμη φορά με τον πρώην της στην ίδια πόλη…