«Μαζέψτε την παιδιά»: Όσα δεν είδαμε από τη συνάντηση Ρούλας Κορομηλά-Ελένης Μενεγάκη (VIDEO)

«Μαζέψτε την παιδιά»: Όσα δεν είδαμε από τη συνάντηση Ρούλας Κορομηλά-Ελένης Μενεγάκη (VIDEO)

Το αστείο βίντεο από τα παρασκήνια

Μετά από 26 χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα τετ α τετ που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για την τηλεόραση και η Ρούλα Κορομηλά έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν, όπου θυμήθηκε μεγάλες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης όπου και πρωταγωνίστησε.

Τρεις ημέρες μετά τη συνάντησή τους, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε βίντεο, δείχνοντας για πρώτη φορά απόσπασμα που δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

«Ελένη μου, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν. Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το ευχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Το βίντεο που πόσταρε η Ρούλα Κορομηλά