Super Κική για τη συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει»

Super Κική για τη συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει»

Μίλησε για την πρόταση από το Asia Express

Για την πρόταση που δέχθηκε για το Asia Express, αλλά και το τέλος της συνεργασίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησε η Super Κική.

Η instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά έδωσε συνέντευξη η Super Κική, η οποία μίλησε για την πρόταση του Asia Express που απέρριψε, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πανελατζού δεν θα γινόμουν ποτέ στη ζωή μου, εγώ θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν αφήνω έτσι εύκολα το Instagram για να πάω σε κάτι που θα μου δίνει πολύ λιγότερα λεφτά απ’ ότι μου δίνει το Instagram και να ταλαιπωρούμαι κιόλας», είπε αρχικά η Super Κική.

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι πάρα πολύ κόντρα από μένα. Αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα θα είχα ξεπουληθεί. Έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου, και με τον κάθε Λιάγκα. Δηλαδή κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα να πάω», πρόσθεσε η Super Κική.

Περνώντας στα podcasts που έκανε πέρυσι μαζί με τον Γιάννη Κατινάκη, η Super Κική εξήγησε τους λόγους που σταμάτησαν οι εκπομπές λέγοντας: «Εκεί δυστυχώς είχαμε αφεντικό τον Σταύρο Θεοδωρακη, είναι δίκη του εταιρία.

Με πλησίασε μόνος του, όταν με είδε στη συνέντευξη του Γρήγορη Αρναούτογλου. Μου είπε να έρθω, μας ρώτησε πόσα θέλουμε, “τόσα θέλουμε” απαντήσαμε. Δεν πήραμε ποτέ “τα τόσα” έναν χρόνο που ήμασταν εκεί. Περνάμε άσχετο μισθό από αυτό που είχαμε συμφωνήσει.

Μια μέρα μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε, “Ή θα μας φέρετε τους χορηγούς σας, γιατί από εμένα σταματάτε να πληρώνεστε, και θα παίρνω τα μισά λεφτά από τους χορηγούς σας -όχι απλά θα τους φέρετε, θα παίρνω και τα μισά- ή φεύγετε”. Φύγαμε, δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε τους ισταγκραμικούς χορηγούς με σένα και να μην μας πληρώνεις κιόλας. Μας έκανε και unfollow εμένα και τον Γιάννη τον Κατινάκη. Εξαιρετικό!».