Κατερίνα Λάσπα: Από το Bar του Mega στο ΠΑΣΟΚ – Ποια είναι η «εκλεκτή» του Ανδρουλάκη (VIDEO)

Κατερίνα Λάσπα: Από το Bar του Mega στο ΠΑΣΟΚ - Ποια είναι η «εκλεκτή» του Ανδρουλάκη (VIDEO)

Η Κατερίνα Λάσπα είναι η επικεφαλής του τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ

Η Κατερίνα Λάσπα είχε δύο λόγους να είναι χαρούμενη την Παρασκευή (25/11). Αφενός είχε την τιμητική της λόγω της ονομαστικής της εορτής και αφετέρου διότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ της εμπιστεύθηκε τη θέση της επικεφαλής του τομέα Εθελοντισμού του κόμματος.

Οι ευχές που δέχθηκε η Κατερίνα Λάσπα για την ονομαστική της εορτή ήταν εκατοντάδες αλλά το καλύτερο δώρο της έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Της έδωσε θέση στο τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες της δημοφιλούς παρουσιάστριας και πιστεύει ότι με αυτή την επιλογή θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει μια νέα δυναμική.

Παρουσιάστρια και μητέρα

Η Κατερίνα Λάσπα έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Το Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Κατερίνα Λάσπα: Από το Bar του Mega στο ΠΑΣΟΚ - Ποια είναι η «εκλεκτή» του Ανδρουλάκη (VIDEO)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων όπου παντρεύτηκαν. Το 2010, τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, γεννήθηκε η μεγάλη τους κόρη, Σάρα, και τον Μάιο του 2017 το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, την Άντρια.

Ήθελε να γίνει δικηγόρος

Η Κατερίνα Λάσπα είχε όνειρο να γίνει δικηγόρος όμως για λίγα μόρια δεν κατάφερε να μπει στη Νομική. Μετά το «στραβοπάτημά» της σπούδασε γραφιστική σε ιδιωτική σχολή.

Το πρώτο της πέρασμα από το χώρο των ΜΜΕ δεν ήταν η τηλεόραση. Μόλις είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, άρχισε να δουλεύει περιστασιακά στο τηλεφωνικό κέντρο ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα.

Ήταν το 1997 όταν και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τον χώρο και δεν πέρασε απαρατήρητη. Κι όταν βρέθηκε σε μία συζήτηση δημοσιογράφων και παραγωγών και άκουσε ότι στο τότε τοπικό κανάλι του δήμου Καλαμαριάς ΑΡΓΩ TV ζητούσαν παρουσιάστρια για τα δελτία καιρού πήγε για δοκιμαστικό.

Τελικά ανέλαβε τη θέση. Όμως, αργότερα απορροφήθηκε σε άλλο κανάλι της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων και βραδινού talk show.

Το άλμα στην καριέρα της Κατερίνας Λάσπα

Εκείνη την εποχή όλοι άρχισαν να μιλούν για την Κατερίνα Λάσπα με τα καλύτερα λόγια και μία γνωριμία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της συμπρωτεύουσας την έφερε στην Αθήνα και στο Star, όπου παρουσίαζε το πρωινό μαγκαζίνο Star cafe.

Το 2002 πήγε στην κρατική τηλεόραση και παρουσίαζε την εκπομπή «Μέλι – Γάλα» ενώ τον επόμενο χρόνο παρουσίασε το ριάλιτι Bar στο Mega.

Λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε στο ΡΙΚ της Κύπρου ως οικοδέσποινα του σόου Super Bingo μέχρι το 2006.

Το φλερτ με την πολιτική

Η Κατερίνα Λάσπα έχει παραδεχθεί ότι της είχε προταθεί να βάλει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2007 αλλά απέρριψε την πρόταση.

Είπε βέβαια πως ήταν πολύ τιμητικό γιατί για την τοπική αυτοδιοίκηση της είχαν γίνει αρκετές φορές προτάσεις αλλά για βουλευτικές εκλογές ήταν η πρώτη φορά.

Η ζωή με δύο κόρες

Είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμα-δες» για τη ζωή με τις κόρες της.

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Κάποια στιγμή μας καλούν από το σχολείο να μας μιλήσουν για το παιδικό στρες. Πάντα εξωγήινος ένιωθα με τις μαζώξεις των γονέων. Κοιτούσα περίεργα τι κάνω εγώ εδώ. Εμάς δεν μας ρωτάει κανείς. Για μια ακόμη φορά πρέπει να κάνουμε σαφές ότι ευτυχισμένη μαμά μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε όλοι καλύτερα», είχε πει η Κατερίνα Λάσπα.

«Η πρώτη κόρη μου δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4-5χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Και ξύπναγε από τις 6 το πρωί και στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό», σημείωσε.

«Το δεύτερο παιδί δεν ήταν στο πρόγραμμα. Απλά συνέβη. Η Σάρα δεν ζητούσε καθόλου αδελφάκι, δεν έβρισκε λόγο να υπάρχει άλλος άνθρωπος. Αυτός που σίγουρα ήθελε ένα αδελφάκι ακόμα ήταν ο άντρας μου. Όταν έμεινα έγκυος άφησα να κυλήσει ο καιρός χωρίς να θεωρώ κάτι δεδομένο. Δέχτηκα συμβουλευτική για να δεχτεί το αδελφάκι της. Την έπαιρνα μαζί μου στις εξετάσεις και ήταν πολύ τρυφερή. Ήθελε να είναι κορίτσι. Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Και ήρθε η Άντρια» είπε η παρουσιάστρια.