Οριστικό: Η Ηλιάκη αφήνει την Ελβετία και έρχεται Ελλάδα

Η Μαρία Ηλιάκη θυμάται την εποχή που φλέρταρε

Η απόφαση της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, γνωστός γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης, φαίνεται πως αφήνουν οριστικά το σπίτι και τη ζωή τους στην Ελβετία, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Σπύρος Μανουσάκης, γνωστοποίησε χθες ότι μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα ύστερα από 18 χρόνια στη Ζυρίχη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Ηλιάκη έχει εδώ και καιρό επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα, λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων με το Mega.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του» έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης σε δημοσίευσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ζευγάρι για πάνω από τέσσερα χρόνια. Οι δυο τους διατηρούσαν κατά κύριο λόγο σχέση από απόσταση, αφού ο σύντροφος της παρουσιάστριας κατοικούσε μόνιμα στη Ζυρίχη, όπου εργαζόταν ως γυναικολόγος.