Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν από τον γάμο της! -«Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Τον άφησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας

Τίτλοι τέλους για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της, Δημήτρη με τον οποίο ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν λίγες ημέρες χώρισε από τον σύντροφό της Δημήτρη, μετά από δική της απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, ενώ σύντομα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της.

Το γνωστό μοντέλο από την αρχή της σχέσης απέφευγε την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που βρισκόταν στο πλευρό της και σχεδίαζαν τον γάμο τους, ενώ είχαν πάρει την ευχή από την εκκλησία όπως είχε αποκαλύψει το TLIFE.

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν από τον γάμο της! -«Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

 

«Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Ανάρτησε δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αντίστοιχο κραγιόν και στη λεζάντα έγραψε ένα αινιγματικό σχόλιο, που μάλλον αποτελεί υπονοούμενο για τον χωρισμό της: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά ♥️».

 


Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος χρήστης της έγραψε: «Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή το εννοεί, αφού συχνά έχει εκφράσει την ενόχλησή της δημόσια όταν τη ρωτάνε για τον σύντροφό της. «Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε
Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν από τον γάμο της! -«Σε πρόδωσα εαυτέ μου»