Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη με διάφανο κορμάκι (ΦΩΤΟ)

Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη με διάφανο κορμάκι (ΦΩΤΟ)

Εν αναμονή της πρεμιέρας

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Μαέστρο».

Η ηθοποιός, εκτός από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, έχει και έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, όπου και ανεβάζει διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Στο τελευταίο της ποστ, η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε με διάφανο φλοράλ κορμάκι και ασορτί γάντια από τη συλλογή της Βάσιας Κωστάρα, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους της.

Φωτογραφία: Το ποστ της Κλέλιας Ανδριολάτου

 

Maestro: Πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση, ξεκινάει το ταξίδι της στις 13 Οκτωβρίου, στις 22:30 το βράδυ.

Μιλώντας για τη σειρά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Ξεκίνησα να γράφω την ιστορία, την εποχή του lockdown και η αρχική μου σκέψη, ήταν να γίνει ταινία. Αν και όλες οι δουλειές μου, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο τις θεωρώ παιδιά μου, αυτή είναι η αγαπημένη μου και τη θεωρώ την καλύτερη. Όταν ξεκίνησα να τη γράφω είχα στον μυαλό μου μόνο τη Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη, τους οποίους θεωρώ πολύ δικούς μου ανθρώπους και είχα πιο συγκεκριμένα τους ρόλους τους.

Κατόπιν ακούγοντας το τραγούδι «Προσευχή» της Χαρούλας Αλεξίου, σκέφτηκα να της προτείνω έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Δεν ήξερα βέβαια αν θα δεχτεί και τελικά της το πρότεινα. Πρόκειται για μια εξαιρετική ηθοποιό και μάλιστα είναι πολύ καλή κωμικός. Δημιούργησα 8 πρωταγωνιστές, 8 μοντέλα ανθρώπων, θέλοντας να δημιουργήσω ένα πίνακα που να συμπεριλαμβάνει όλα τα χρώματα.

Η βία είναι αυτή που πυροδοτεί την ιστορία μας και από εκεί ξεκινούν όλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί όλοι οι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα καταφέρνοντας να πάνε τους ήρωες που υποδύονται σε ένα παραπάνω επίπεδο.

Τα γυρίσματα έγιναν στους υπέροχους Παξούς, όπου είναι και τόπος μου και η σειρά θα έχει αρχικά 9 επεισόδια στον πρώτο κύκλο ενώ ήδη αποφασίσαμε και τον δεύτερο κύκλο για την επόμενη σεζόν. Έχω ήδη γράψει το πρώτο επεισόδιο.»

«Είναι μια ιστορία δραματική με πολλές δόσεις αυτοσαρκασμού και χιούμορ», τόνισε ο Παπακαλιάτης εξηγώντας ότι η σειρά περιλαμβάνει πολλές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, και πώς όταν το 2020 έγραφε το Maestro, δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό του, ότι το σενάριο αυτό θα είναι απάντηση στο ελληνικό #metoo.