Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ποιος είναι ο «Πέτρος» του Μαύρου Ρόδου -Ένας ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ποιος είναι ο «Πέτρος» του Μαύρου Ρόδου -Ένας ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε τον πρωταγωνιστή του Mega

Ο Μιχάηλ Ταμπακάκης είναι ένα αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Νέος, ωραίος και ταλαντούχος διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στην επαγγελματική του πορεία.

Πέρυσι, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στο αριστούργημα της ΕΡΤ «Αγάπη παράνοµη», δίπλα στην Καρυοφυλλιά Καραµπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, ενώ σήμερα τον βλέπει στον ρόλο του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο Πέτρος του Μαύρου Ρόδου

Όμορφος, ευζωιστής, εγωιστής και πεισματάρης. Με σπουδές αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό.

Οι σχέσεις του είναι επιφανειακές, ενώ η ερωτική του ζωή έντονη και περιπετειώδης. Αν και είναι συναισθηματικός, το κρύβει, υπακούοντας στις συμβουλές του πατέρα του, από τον οποίο αναζητά και την αποδοχή. Όταν γνωρίσει την Ελισάβετ, την ερωτεύεται με πάθος.

«Το Μαύρο Ρόδο είναι μια πολυπρόσωπη σειρά πέρα από τον βασικό πυλώνα που είναι αυτός ο έρωτας των δυο αυτών ηρώων. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες γύρω από αυτό. Με τον ήρωα που υποδύομαι ταυτίζομαι στο ότι είναι επίμονος με τους στόχους που βάζει μέχρι να τα καταφέρει και με το ότι ερωτεύεται πολύ. Ερωτεύομαι πολύ, αυτό είναι ένα κοινό μας σημείο», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς.

Ποιος είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο Μιχαήλ Ταµπακάκης ξεκίνησε το 2017 στο θέατρο και στην πορεία εντυπωσίασε µε την ερμηνεία του στον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Εντουαρντ Αλµπι. Μάλιστα, ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν το 2020.

Ακολούθησε η συµµετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Ερωτας µετά» στον ρόλο του Γεράσιµου ∆ούκα και ο ρόλος του ενώ πρωταγωνίστησε και στη γερµανική ταινία «Rest in Greece», τη σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο Φλόριαν Γκότσικ.