Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε στοπ»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε στοπ»

Έρχεται η σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η Κατερίνα Ζαρίφη κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της και τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Σπύρο Πούλη.

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας “το βρίσκεις κόντρα;”. Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, προσθέτοντας: «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της».

«Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση», ανέφερε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σειρά, λέγοντας ότι θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της: «Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα “πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;”. Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί…

Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα! Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί».