Η Κυριακή Κατσογρεσάκη σε VIDEO με κορδόνι

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη σε VIDEO με κορδόνι

Δείτε την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάφερε και έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα απο την συμμετοχή της στην Φάρμα του ΑΝΤ1, αφού ήταν αδιαμφησβήτητα η ομορφότερη παρουσία που είδαμε στο ριάλιτι και στους δύο κύκλους.

Κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τις γνωστές celebrities που πήραν μέρος στο αγροτικό ριάλιτι του καναλιού, αφού τα σωματικά της προσόντα έκαναν την εμφάνιση τους σε κάθε μεριά του αγροκτήματος με τις κάμερες και τον σκηνοθέτη κυριολεκτικά να παθαίνουν πανικό κάθε φορά που εμφανιζόταν.

Ακόμα και μετά το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας, η πιλότος πλέον Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον απο όλες τις παίκτριες που έλαβαν μέρος στην Φάρμα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις, προκάλεσαν πάμπολες φορές καύσωνα, αφού τα μικροσκοπικά μαγιό της μετά βίας συγκρατούσαν τα εντυπωσιακά σωματικά της χαρακτηριστικά στην θέση τους.

Η πανέμορφη πιλότος πριν από μερικές μέρες, έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου στην κυριολεξία κατάφερε να γκρεμίσει το Instagram.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, εκτός από την ίδια πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και το μαγιό κορδόνι! Μην το χάσετε, εσείς θα χάσετε!