Παπαδοπούλου: Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους δεν έπρεπε να κοπούν

Παπαδοπούλου: Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους δεν έπρεπε να κοπούν

Μίλησε ανοικτά

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τον «κόψιμο» των σκηνών του Πέτρου Φιλιππίδη από τους «Απαράδεκτούς».

«Δεν έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους. Ήταν, είναι -δεν ξέρω ποιο ρήμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε- σπουδαίος κωμικός ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε δράση του», είπε.

Σχετικά με την παράστασή της με αντίστοιχη θεματολογία υποστήριξε «Χρησιμοποιώντας κάποιους κωδικούς καθαρά επιθεωρησιακούς και κωμικούς, ήμουν σίγουρη ότι αυτό δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα και ήξερα πως το κοινό θα το αντιμετωπίσει με χαρά, όπως και συμβαίνει».

Για την επιλογή του όρου για την περιγραφή του κινήματος σημειώνοντας πως «Το Metoo είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει. Διαφωνώ πάρα πολύ με τη λέξη. Έχουμε πολύ ωραίες λέξεις. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε μια δική μας αλλά αυτό είναι δική μου ιδιομορφία. Κάποια στιγμή το πράγμα παρεκτράπηκε. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο. Έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου».