«Νοσταλγώ τις Άγριες Μέλισσες -Σαν να μου λείπει ένα κομμάτι»

«Νοσταλγώ τις Άγριες Μέλισσες -Σαν να μου λείπει ένα κομμάτι»

Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τη σειρά

Για τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μετά από τρία χρόνια, αφήνοντας το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο «παπά Γρηγόρης» των Άγριων Μελισσών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, όπου εκμυστηρεύτηκε ότι του λείπει η σειρά.

«Νοσταλγώ τις Άγριες Μέλισσες. Από τότε που σταματήσαμε τα γυρίσματα είναι σαν να μου λείπει ένα κομμάτι” ενώ παραδέχτηκε για το πόσο άλλαξε η ζωή του με τη σειρά: “Δεν άλλαξε και πολύ. Λόγω του ιού και αυτών των καταστάσεων δεν μπορέσαμε να το χαρούμε ούτε εμείς ούτε ο κόσμος. Νομίζω ότι κάποιοι θα ξεφεύγαμε. Όλο αυτό μας κράτησε γειωμένους και βοήθησε στο να είμαστε στο εδώ και στο τώρα», είπε.

Μάλιστα, αποκάλυψε περιστατικό που έζησε με θαυμάστρια λέγοντας: «Ήμουν σε μια έκθεση ζωγραφικής, ήταν δύο κυρίες άνω των 75 θα έλεγα, με πλησιάζει η μία μου τραβάει λίγο το μούσι και γυρνάει και λέει στη φίλη της ‘είναι αληθινό τελικά’. Δεν μου είπαν ούτε γεια, ούτε τίποτα, έφυγαν. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ένα έργο τέχνης που απλά το είδαν κι έφυγαν».