Έξαλλη η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον Μπεν Άφλεκ -Για τις σπατάλες του για χάρη της JLO

Έξαλλη η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον Μπεν Άφλεκ -Για τις σπατάλες του για χάρη της JLO

Θεωρεί ότι δίνει το κακό παράδειγμα στα παιδιά τους

Οι ανεξέλεγκτες σπατάλες του Μπεν Άφλεκ για χάρη της Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να έχουν αναστατώσει την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η Γκάρνερ έχει δυσανασχετήσει με τις κινήσεις του πρώην συζύγου τους, καθώς εκτιμά ότι δίνει κακό παράδειγμα στα παιδιά τους. Ο Μπεν Άφλεκ προχώρησε στην αγορά έπαυλης 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με την Λόπεζ, κάτι που φαίνεται ότι κακοφάνηκε στην Γκάρνερ.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι αυτή η απόφαση του Άφλεκ δεν ικανοποίησε την Γκάρνερ, η οποία φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Συγκεκριμένα, το Life & Style ανέφερε ότι η Γκάρνερ λογομάχησε με τον Άφλεκ με αφορμή την αγορά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ηθοποιός επιθυμεί τα παιδιά της να ζουν με έναν πιο προσγειωμένο τρόπο ζωής και η τάση του Άφλεκ για πολυτέλεια έστελνε το «λάθος μήνυμα».

Μάλιστα, η Γκάρνερ φέρεται να του είπε ότι είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά ακόμα και για τα πρότυπα του Χόλιγουντ, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι η ηθοποιός εκτιμά ότι η J.Lo μετατρέπει τον Μπεν Άφλεκ σε άπληστο.