Ελένη Φουρέιρα: Φήμες ότι είναι έγκυος

Ελένη Φουρέιρα: Φήμες ότι είναι έγκυος

Μετά την ακύρωση εμφανίσεών της

Φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση της ποπ σταρ να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις ανά την Ελλάδα επικαλούμενη λόγους υγείας, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους.

Από εκείνη την στιγμή, δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν ότι η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της γι΄αυτό και ακύρωσε ορισμένες εμφανίσεις.

Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά ούτε έχει αποκαλύψει στους ακολούθους της τον λόγο που την κράτησε μακριά από τη σκηνή. Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η Ελένη Φουρέιρα  νοσεί από κορωνοϊό.

Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει αν τελικά η Ελένη Φουρέιρα θα κρατά σύντομα στα χέρια της το πρώτο της παιδί ή όχι.

Ελένη Φουρέιρα: Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού

Η Ελένη Φουρέιρα διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία, έχοντας επιλέξει να κρατήσου την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! είχε μιλήσει για τα προσωπικά της και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα τη δική της οικογένεια,

«Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, αν θες, δεν είναι εύκολη ούτε για μένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Στην προσωπική μου ζωή με κάνει να νιώθω καλά ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση», είχε πει η Ελένη Φουρέιρα.