Οι συγκινητικές ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: “Δεν γεννήθηκε ‘μπαμπάς’, αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου…”

Οι συγκινητικές ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Δεν γεννήθηκε 'μπαμπάς', αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου..."

Ευχήθηκε με το πιο γλυκό τρόπο στον ΄"δεύτερο" της μπαμπά

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Δανάη Μπάρκα απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο δεμένοι είναι και μέσω της εκπομπής “Πάμε Δανάη” έστειλε στο «δεύτερο» μπαμπά της τις ευχές της.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι “Πριν περάσουμε στα θέματά μας θέλω να πω χρόνια πολλά κι από εδώ στον μπαμπά Χρήστο, διότι σήμερα έχει γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο μπαμπάς των ονείρων κάθε παιδιού. Επειδή εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν με ένα παιδί όπως ο Χρήστος ή πολλές μαμάδες για τους δικούς τους λόγους, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πάντα το αίμα για να αγαπάς έναν άνθρωπο και να τον μεγαλώνεις ωραία. Χρειάζεται μόνο αγάπη κι ελευθερία. Επειδή ο Χρήστος αυτά μου τα έδωσε μπόλικα είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Να τον χαίρομαι. Σε αγαπώ, να χαμογελάς και εγώ θα είμαι εκεί γύρω πάντα να σε προσέχω”.