Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: Έτσι, πήρα την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε άκρως λαμπερή και μαυρισμένη από τις διακοπές της

Ο λόγος που εκτιμά ότι της την έδωσαν

Την πρώτη φορά που πήγε για κάστινγκ στην τηλεόραση και το πώς το αντιμετώπισε μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του Mega είχε καλεσμένο, το μεσημέρι της Παρασκευής, τον Βασίλη Μίχα. Το μοντέλο και ηθοποιός συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για την απόφασή του να στραφεί από το μόντελινγκ στην υποκριτική και αναφερόμενος στην άνεση με την οποία πήγε στην πρώτη του οντισιόν.

Αυτό έκανε την Ελένη Μενεγάκη να θυμηθεί την δική της πρώτη οντισιόν για την τηλεόραση. Όπως είπε, ο λόγος που της έδωσαν τη δουλειά ήταν η άνεση που είχε, λόγω των κάστινγκ που είχε πάει ως μοντέλο.

«Θέλω να πω με αφορμή αυτό, ότι κι εγώ έκανα φωτογραφίσεις όταν ξεκίνησα, πριν μπω στην τηλεόραση. Ούτε εγώ δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Επειδή είχα την άνεση από τα πάρα πολλά διαφημιστικά που έκανα στην τηλεόραση, όταν πήγα για κάστινγκ εδώ στο MEGA που ήταν η πρώτη φορά που πήγα για κάστινγκ για να βρω δουλειά στην τηλεόραση, μόλις είχαν ανοίξει τα κανάλια, θεωρώ ότι με πήραν γιατί ήμουν πάρα πολύ άνετη. Ήμουν πάρα πολύ άνετη με τον φακό κάνοντας πάρα πολλά διαφημιστικά. Αυτό που λες το καταλαβαίνω. Έχει σημασία αυτή η πρώτη φορά αν δεν μπορείς να πεις λέξη, κοιτάς το πάτωμα και τρέμεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.