Πικέ: Με αυτή έκανε… «τάρανδο» την Σακίρα -Ποια είναι 20χρονη

Πικέ: Με αυτή έκανε... «τάρανδο» την Σακίρα -Ποια είναι 20χρονη

Βόμβα για τον φημολογούμενο χωρισμό

Η είδηση ότι ο Ζεράρ Πικέ απάτησε την Σακίρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Αρχικά, η εφημερίδα Periodico αποκάλυψε ότι ο Ζεράρ Πικέ μένει μόνος εδώ και λίγες εβδομάδες στο παλιό του σπίτι. Οι φήμες φούντωσαν και η σκανδαλοθηρική εκπομπή Mamarazzis υποστηρίζει ότι η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.

Σύμφωνα όσα αναφέρθηκαν, ο Πικέ όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες. Αναφέρεται ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της καταλανικής πρωτεύουσας και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με γυναικείες παρουσίες.

Στη συνέχεια, νέο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους «είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις».

Το ρεπορτάζ συνεχίζει μάλιστα σημειώνοντας ότι «η εμφάνιση αυτής της νεαρής γυναίκας στη ζωή του Πικέ μπορεί να είναι ο λόγος που το ζευγάρι ζει προσωρινά χωριστά, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση της μεταξύ τους σχέσης».