Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Δεν έπρεπε να γίνω κριτής, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, τον λόγο που το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αποτελεί το μεγαλύτερο λάθος του, τους καλεσμένους στις τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα στην κάμερα του «Πρωινό Σουσού».

Αρχικά, για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής ανέφερε: «Αυτός είναι ο “Όμορφος κόσμος”, αυτή η μαγεία, ο κόσμος που θέλει να πει μια κουβέντα. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν [με τα γυρίσματα της νέας εκπομπής]. Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω όσο γίνεται τη χαρά, το κέφι, τη διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι λίγα τα επεισόδια. Δεν θα είναι πάρα πολλά. Θα είναι ή 8 ή 12. Τώρα το αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, μπορεί».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη για την Ευρωβουλή, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Καλή επιτυχία μέσα μου από την καρδιά μου. Όταν είσαι αξιοπρεπής, είσαι ειλικρινής και ζητάς οτιδήποτε ζητήσεις και ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει θα το κάνει. Μπορεί να μην είναι τώρα η στιγμή κάποιων, μπορεί να είναι μετά από κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κανενός… Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω και το εννοώ, γι’ αυτό και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, εγώ να γίνω κριτής. Σαν Γρηγόρης το λέω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ο καθένας κάνει ό, τι νομίζει».

Για το πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει με τους καλεσμένους σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Το θέμα των καλεσμένων δεν έχει να κάνει μόνο με τις βραδινές εκπομπές, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα όλων των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι συγκεκριμένοι οι καλεσμένοι που θα πάνε και στα πρωινά, θα πάνε και στις μεσημεριανές, στις βραδινές και στις εκπομπές λόγου και στις απογευματινές. Αυτό πάντα υπήρχε, τώρα μην κρυβόμαστε. Πάντα είναι ωραίο να βρίσκεις και καινούργιους ή να δημιουργείς καλεσμένους που θεωρητικά αξίζει τον κόπο να πουν κάτι στο κοινό. Αυτό βέβαια είναι στη διακριτική ευχέρεια του παρουσιαστή και της ομάδας, του ποιους θέλει να επιλέξει για να πάει βέβαια και καλά και στα νούμερα και να έχει ενδιαφέρον και η συζήτηση».