Μαρία Ιωαννίδου: Ερωτεύτηκα τον Βαγγέλη Σειληνό 9 ετών

Μαρία Ιωαννίδου: Ερωτεύτηκα τον Βαγγέλη Σειληνό 9 ετών

Μόλις τον είδα, έμεινα άναυδη, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην ηλικία της, τον Βαγγέλη Σειληνό, τον Φρέντυ Γερμανό και τα λεφτά που πήρε από γυμνές φωτογραφίσεις.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 23 Απριλίου.

Αρχικά, για τα δημοσιεύματα που γράφουν ψευδώς την ηλικία της, η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε φανερά εκνευρισμένη: «Αυτά είναι εχθρικά. Είναι ντροπή τους! Δεν ισχύει κατ’ αρχήν. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση, θα μπορούσα στον κύριο που το έγραψε αυτό να του κάνω μήνυση, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται κι αυτό δεν τους αρέσει και το καρφώνουν συνέχεια».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Σειληνό και τον Φρέντυ Γερμανό: «Εγώ ερωτεύτηκα τον Σειληνό 9 ετών. Μόλις τον είδα, έμεινα άναυδη. Μία φορά με σκαμπίλισε εξαιτίας του Φρέντυ. Εγώ τον άφησα τον Βαγγέλη, δεν ταιριάζαμε. Ο Φρέντυ μας κάλεσε και τους δύο για μια εκπομπή του, κάτι είπα υποστήριξα τον Φρέντυ και μου έδωσε ένα χαστούκι. Ζήλευε πάρα πολύ. Με ζήλευε και ο Φρέντυ, αλλά δεν με ταλαιπωρούσε. Ντάξει δεν υπάρχει δεύτερος Γερμανός».

Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε ποτέ για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε, η ηθοποιός απάντησε: «Το μετάνιωσα πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου με είχε διώξει από το σπίτι ένα μικρό διάστημα. Πήρα πολλά λεφτά για μία γυμνή φωτογράφιση, πιο πολλά από όσο μισό διαμέρισμα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Από τον Φρέντυ δεν έχω τα περισσότερα λεφτά και μου άφησε πολλά λεφτά ο Φρέντυ».