Sin Boy: Φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο – Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;

Sin Boy: Φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο - Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;

Πείτε μου τι άλλο σας ευχαριστεί να πάθω να με κάνετε viral γιατί θέλω να πάω Χαβάη, γράφει ο τράπερ λίγο καιρό μετά την άγρια επίθεση εις βάρος του

Λίγο καιρό μετά την άγρια επίθεση εις βάρος του, ο Sin Boy έκανε μια χιουμοριστική αναφορά μέσα από το προφίλ του στο Instagram, για όλες τις φορές που ο ίδιος έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Ο τράπερ φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα φέρετρο με τα χέρια σταυρωμένα μπορστά στο στήθος του, σαν να είναι νεκρός.

Η φωτογραφία

sinboy2

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Sin Boy έκανε μια αναφορά τόσο στην πρόσφατη επίθεση που του έκαναν ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο, αλλά και στα δημοσιεύματα πριν μήνες, που τον ήθελαν νεκρό.

Στη δημοσίευση, κάλεσε τους ακολούθους του να γράψουν στα σχόλια κάτω από το στιγμιότυπο, τι άλλο θέλουν να… του συμβεί, προκειμένου να γίνει ξανά viral.

«Σας έχω κάνει το χατίρι, έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, Πείτε μου στα σχόλια τι άλλο σας ευχαριστεί να πάθω να με κάνετε viral, γιατί θέλω να πάω Χαβάη μετά την Ισπανία» έγραψε συγκεκριμένα.

sinboiu3

Η επίθεση στο κομμωτήριο
Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ο Sin Boy υπέστη άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο. Ο λογαριασμός askunkfunk δημοσίευσε τη στιγμή της επίθεσης στο Instagram. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες να χτυπούν με μπουνιές και σκαμπό τον Sin Boy, ο οποίος έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τα χτυπήματα.

Στο βίντεο φαίνονται επίσης οι εργαζόμενοι του κομμωτηρίου να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

 

Μόλις τελειώνει ο ξυλοδαρμός οι δράστες της επίθεσης αποχωρούν, ενώ ο Sin Boy σηκώνεται και φτιάχνει το μαλλί του.

Μια κίνηση που σχολίασαν όσοι θεωρούν ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ψεύτικο.

Πήγε στο νοσοκομείο
Η αδερφή του τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αποκάλυψε πως ο Sin Boy βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση.

«Τι να πρωτοπώ; Σκέφτομαι τον αδερφό μου που έφαγε ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι, είναι στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε την επίθεση. «Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά, ακούσαμε θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου “έλα, τον χτυπάνε”. Μπαίνω και βλέπω μέσα δύο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν χάλια, το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον έβαλαν τα κορίτσια να κάτσει. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν», ανέφερε.

Για όσους πιστεύουν ότι το περιστατικό ήταν στημένο, είπε: «Ο αδερφός μου πάντα κάνει live στο TikTok κι έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα που μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδερφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί. Γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».