Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις ως παρουσιάστρια του «TV Queen»

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις ως παρουσιάστρια του «TV Queen»

H ξανθιά παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιστροφή της στην TV

Έχει «κλειδώσει», όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, η τηλεοπτική της επιστροφή. Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει come back, μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω της εγκυμοσύνης και του ερχομού της κόρης της, μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Η παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα του show «TV Queen», όπου κορίτσια θα φοιτούν σε μία ακαδημία με στόχο να βγουν στο γυαλί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», αναφέροντας: «Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που ξεκινάει το “TV Queen”. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά έχω μια πολύ καλή εικόνα από τις συμμετέχουσες και νομίζω ότι το ενδιαφέρον δεν θα είναι μόνο έντονο, θα έχει και πολλά να μας δώσει, σαν πρότζεκτ. Είναι εξαιρετικές, είναι μία και μία και είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Και φυσικά έρχονται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές».

<iframe title="Η Ιωάννα Μαλέσκου για το TV Queen | Πρωινό ΣουΣου 15/04/2024 | OPEN TV” src=”https://www.youtube.com/embed/9qtQW60zxdk” width=”754″ height=”423″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>
«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια καταιγιστική προσωπικότητα. Δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά ακόμα, αλλά υπάρχει εκατέρωθεν εκτίμηση και σεβασμός», τόνισε για τον Ανδρέα που θα έχει τον ρόλο του διευθυντή στην ακαδημία.

«Αν είναι να πούμε για ένα όνομα με μακρά πορεία που σου εμπνέει τον θαυμασμό είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Είναι μεγάλη χαρά που θα είμαστε μαζί, είναι βασικός λόγος για να θέλω να συνεργαστώ και μάλιστα τόσο άμεσα», πρόσθεσε.

«Εξακολουθούμε να είμαστε αυτοκόλλητες. Τις ώρες που δεν θα είμαστε μαζί, θα είμαι ήρεμη γιατί θα είναι με τον μπαμπά της», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το ότι θα αφήνει πλέον την κόρη της για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όσον αφορά στο αν έχει άγχος, ξεκαθάρισε: «Άγχος έχω δημιουργικό, όπως κάθε φορά που ξεκινώ κάτι… Έχω την ωραία ανυπομονησία».