Σάντρα Μπούλοκ: Για ποια ταινία της ντρέπεται μέχρι σήμερα

Σάντρα Μπούλοκ: Για ποια ταινία της ντρέπεται μέχρι σήμερα

Η Σάντρα Μπούλοκ λέει ότι θα μετανιώνει μια ζωή για αυτή την ταινία

Σάντρα Μπούλοκ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των The Blind Side, The Lost City, Bird Box, Miss… με το Ζόρι, κ.ά. Ωστόσο, η 59χρονη ηθοποιός έχει κάνει και ταινίες για τις οποίες μετανιώνει.

Συγκεκριμένα, η Μπούλοκ αποκάλυψε την ταινία για την οποία «ντρέπεται» μέχρι σήμερα.

«Έχω μία ταινία στην οποία δεν ήρθε κανένας και ντρέπομαι ακόμα που ήμουν μέσα. Λέγεται Speed ​​2», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε «Θα ήθελα να μην την είχα κάνει».

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη ταινία Speed: Cruise Control κυκλοφόρησε το 1997 σε μια συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου Speed του 1994, όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κιάνου Ριβς.

Το Speed 2: Cruise Control κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον τίτλο Speed 2: Κρουαζιέρα με τον Κίνδυνο. Η ιστορία του σίκουελ ακολουθεί την Annie, που στην πρώτη ταινία ήταν όμηρος ενός βομβιστή στο λεωφορείο, που έπρεπε να τρέχει με συγκεκριμένη ταχύτητα για να μην ανατιναχθεί και η οποία τώρα βρίσκεται με τον αγαπημένο της Alex Shaw (Τζέισον Πάτρικ) σε μια υπέροχη κρουαζιέρα. Ο Alex είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του John Geiger (Γουίλεμ Νταφόε). Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Geiger είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε. Ο Geiger λοιπόν ακινητοποιεί το πλοίο, σκοτώνει τον καπετάνιο και «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής καθορίζοντας μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Alex και η Annie προσπαθούν να τον σταματήσουν και να φέρουν το πλοίο με ασφάλεια στη στεριά.

Αντίθετα με την συμπρωταγωνίστριά του, ο Ριβς αρνήθηκε να επιστρέψει για το σίκουελ που κυκλοφόρησε το 1997, με τίτλο Speed 2: Cruise Control.

Σε συνέντευξή του στο The Graham Norton Show, ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση. «Ήθελα πραγματικά να δουλέψω ξανά με την Σάντρα Μπούλοκ, αγαπούσα τον χαρακτήρα του Jack Traven, αγαπούσα το Speed, αλλά ένα υπερωκεάνιο;». «Δεν είχα τίποτα με τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, αλλά εκείνο τον καιρό είχα την αίσθηση ότι αυτό δεν ήταν σωστό», πρόσθεσε.