Maestro: Η selfie των πρωταγωνιστών της σειράς στο Instagram

Maestro: Η selfie των πρωταγωνιστών της σειράς στο Instagram

Η δημοσίευση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το καστ της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το καστ του Maetsro συναντιούνται σε καθημερινή βάση για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μεγάλο μέρος των οποίων πραγματοποιείται στους Παξούς.

Ο δημιουργός της σειράς, που επιστρέφει στο MEGA τον Μάιο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς ακολούθους, τόσο του ίδιου, όσο και της σειράς, στιγμιότυπα από αυτές τις συναντήσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στο Instagram μια selfie με ορισμένους από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη σειρά. Μεταξύ αυτών, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Χάρις Αλεξίου και ο Ορέστης Χαλκιάς.

Δείτε την ανάρτησή του

Σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πόζαρε αγκαλιά με τη Χαρούλα Αλεξίου, που πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στο Maestro.

Στο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, οι δυο τους φωτογραφίζονται χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. Ο σκηνοθέτης έγραψε στη λεζάντα: «Κυριακή στο νησί!».

Δείτε την ανάρτηση

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ από τη δεύτερη σεζόν του Maestro. Η επιστροφή της σειράς αναμένεται στις 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA. Θα προβληθεί ταυτόχρονα και μέσα από το Netflix.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ιστορία του με μια τρίτη σεζόν που θα έχει 4 επεισόδια. Αυτή αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 επίσης από το MEGA και το Netflix.

Δείτε το τρέιλερ