Μαρίνα Ασλάνογλου: Μιλάει για τα 14 χρόνια αποχής της από την τηλεόραση

Μαρίνα Ασλάνογλου: Μιλάει για τα 14 χρόνια αποχής της από την τηλεόραση

«Δηλαδή εμένα πότε θα με δω;» ανέφερε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «2night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

Η ηθοποιός αρχικά, εξήγησε τον λόγο που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση μέχρι σήμερα, που ανέλαβε τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες».

«Απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση γιατί αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο και έκανα απαιτητικούς ρόλους. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να περνάω και καλά εγώ, να έχω μια κοινωνική ζωή, να μπορώ να φεύγω, να μπορώ να κάνω πράγματα για μένα, το έχω δοκιμάσει και είναι εξαντλητικό (σ.σ. ο συνδυασμός τηλεόρασης με θέατρο). Εξαντλητικό! Οπότε είχα αποφασίσει να κάνω μόνο θέατρο αλλά δεν μπορείς πάντα να το αποφεύγεις, είναι η αλήθεια. Οπότε και πέρσι με το “Κάνε ότι κοιμάσαΙ”» και φέτος, τώρα, με τις “Ψυχοκόρες” είμαι πολύ χαρούμενη. Εννοείται πως το τηλέφωνο χτυπούσε, αν και πριν από 14 χρόνια ήταν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν ήταν δηλαδή η ζήτηση τόση όση ήταν παλαιότερα. Χτυπούσε όμως και έλεγα όχι» είπε.

Δείτε το βίντεο

Στην συνέχεια, τόνισε ότι δεν απέρριπτε το να συμμετάσχει σε κάποια σειρά, αλλά χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό της. Όπως ανέφερε: «Υπήρχε και ένας σεναριογράφος που με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει: “Είμαι εδώ στο τάδε κανάλι με τους υπεύθυνους. Μου είπες ότι θα έκανες τηλεόραση, έτσι δεν είναι;”. Δεν είναι όμως ότι απέρριπτα την τηλεόραση, απλά δεν γίνεται να κάνεις 10 ώρες γύρισμα και μετά να πηγαίνεις και στο θέατρο. Δηλαδή εμένα πότε θα με δω; Δεν σου λέω για το παιδί μου ή τους φίλους μου, εμένα; Τώρα το έκανα πάλι και… ξαναθυμήθηκα πως είναι να μην έχεις ζωή» .

Τα παπουτσάκια που της έδωσε η Αναστασοπούλου και η εγκυμοσύνη
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για τα «γούρικα» παπουτσάκια που της έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την εγκυμοσύνη που ήρθε λίγο μετά. Σχετικά με αυτό, περιέγραψε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μόλις είχε γεννήσει και εγώ ήμουν στις προσπάθειες να μείνω έγκυος. Μία φίλη της τής είχε δώσει παπουτσάκια του δικού της παιδιού σαν γούρι ότι πάρε τα για να έρθει η ενέργεια σε εσένα. Έμεινε η Πηνελόπη έτσι έγκυος, οπότε μία μέρα πήγα στο καμαρίνι και μου είχε αφήσει αυτά τα παπουτσάκια για γούρι στο καμαρίνι. Μου έφεραν τύχη».