Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα unfollow με τον Χρήστο Μάστορα: Έγινε παρεξήγηση, είμαστε τέλεια

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα unfollow με τον Χρήστο Μάστορα: Έγινε παρεξήγηση, είμαστε τέλεια

Έγινε όντως κατά λάθος, πρόσθεσε το μοντέλο - Δείτε το βίντεο

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με τα unfollow που αντάλλαξαν με τον Χρήστο Μάστορα, πριν μερικές μέρες και αρκετοί υπέθεσαν πως χώρισαν.

Το μοντέλο ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το παραπάνω και απάντησε αρχικά: «Όλα καλά παιδιά. Δεν μπορώ να πω κάτι, καταλαβαίνεις. Όλα υπέροχα».

Δείτε το βίντεο


Στην πορεία, η δημοσιογράφος τη ρώτησε, αν είναι στα σχέδια του ζευγαριού να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, δηλαδή να παντρευτεί. Σε αυτό, η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε: «Δεν νομίζω. Δεν είναι ο γάμος στα σχέδιά μου, ούτε στου Χρήστου από όσο γνωρίζω».

Ωστόσο, η ρεπόρτερ επανήλθε στο θέμα των unfollow με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να της απαντά: «Είμαστε τέλεια παιδιά, δεν συνέβη τίποτα. Έγινε παρεξήγηση πραγματικά. Και εμείς το πρωί το μάθαμε. Παρεξήγηση με τα social εννοώ. Δεν έχει συμβεί κάτι. Παιδιά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αλήθεια είμαστε πάρα πολύ καλά, αλλιώς θα σας το έλεγα. Δεν ντρέπομαι να πως “είμαι τρελή, τον μπλόκαρα γεια σας”. Απλά κι εμείς το πρωί το μάθαμε και έγινε όντως κατά λάθος».

Τα unfollow στο Instagram

Πριν μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής και το μοντέλο έκαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους να απορήσουν, όταν αποφάσισαν να κάνουν unfollow μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση αυτή πυροδότησε τις φήμες για χωρισμό, με πολλούς να αναρωτιούνται για το τι συνέβη μεταξύ τους. Ωστόσο, σύντομα η κατάσταση άλλαξε και πλέον ο ένας ακολουθεί τον άλλον ξανά στο Instagram.

Η αινιγματική ανάρτηση

Νωρίτερα, μια ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο ΤikTok προκάλεσε ξανά απορίες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα. Στο βίντεο που είχε ανεβάσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται να τραγουδά το τραγούδι της Άννας Βίσση «Από μακριά κι αγαπημένοι», γράφοντας μάλιστα «Από μακριά ναι! Αγαπημένοι όχι».

Δείτε το βίντεο

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #❤️ #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial