Μαρία Ηλιάκη: Ποτέ μη λες ποτέ για το αν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά

Μαρία Ηλιάκη: Ποτέ μη λες ποτέ για το αν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά

«Προς το παρόν δεν νομίζω να τεθεί τέτοιο θέμα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Για τον Νίκο Μουτσινά, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, το «Δέστε τους» και την ελληνική τηλεόραση μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά, για τη μητρότητα ανέφερε: «Θέλοντας και μη, είναι όλα αλλιώς, και σε πρακτικό επίπεδο, ας πούμε εγώ τώρα νυστάζω, δεν είμαι για να βγαίνω. Αλλά ναι, με τη μητρότητα όλα αλλάζουν».

Ενώ, για την πιθανή επιστροφή του Νίκου Μουτσινά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σχολίασε: «Αλήθεια επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς; Δεν το ήξερα, μπράβο να επιστρέψει».

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του μετά τις εντάσεις που είχε κατά καιρούς η σχέση τους, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Να, αυτά δεν θέλω τώρα. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει να είμαι αφοριστική. Προς το παρόν δεν νομίζω να τεθεί τέτοιο θέμα».

Τέλος, για το «Δέστε τους» σχολίασε: «Στη σημερινή εποχή το “Δέστε τους” δεν θα είχε θέση στην ελληνική τηλεόραση. Το “Δέστε τους” ήταν μια εκπομπή για εκείνη τη συγεκριμένη εποχή. Πράγματα που κάναμε τότε, απλά δεν μπορούν να γίνουν ξανά τώρα».