Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε αναπαράσταση του φιλιού Μπάρκα και Τσαγκρίδη με συνεργάτη της

Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε αναπαράσταση του φιλιού Μπάρκα και Τσαγκρίδη με συνεργάτη της

Στον αέρα της εκπομπής της - Δείτε το βίντεο

Το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε αναπαράσταση αυτού του φιλιού με τον συνεργάτη της, Ισίδωρο Φίκαρη.

Κατά την είσοδο της παρουσιάστριας στο πλατό του «Γεια σου» ο συνεργάτης της, της ζήτησε να μιμηθούν τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο κλαμπ που τους είδαν να ανταλλάσσουν φιλιά.

Δείτε το βίντεο

«Μαρία, έλα να σου δώσω ένα φιλί έτσι από μπροστά. Έτσι δεν γίνονται τα φιλιά;» είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης. «Έλα, σταμάτα», του απάντησε αρχικά η παρουσιάστρια, όμως στη συνέχεια αποδέχθηκε το αίτημά του και πόζαρε μαζί του.

«Τράβα εσύ με το κινητό να παίξει στα sites» σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη Μαρία Μπακοδήμου να λέει: «Ελάτε, παιδιά, σταματήστε».

Το φιλί Μπάρκα και Τσαγκρίδη

Πριν από λίγες μέρες, ένας λογαριασμός δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο της Δανάης Μπάρκας και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

 

tweet_1
tweet_2

Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».

Ενώ, πρόσθεσε: «Είδα ότι το σχολίαζαν και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλλον αυτούς εννοούσαν, δεν ξέρω, ό,τι μου μετέφεραν. Το θυμήθηκα γιατί το έλεγαν το πρωί στη Σταματίνα και νομίζω πως εννοούσαν αυτούς, αυτόν τον συνειρμό έκανα εγώ».