Πατέρας του Mc Daddy πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (VIDEO)

Πατέρας του Mc Daddy πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (VIDEO)

Ο μπαμπάς του γνωστού τράπερ είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Μια κοινή συνέντευξη με τον πατέρα του, που είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, παραχώρησε ο Mc Daddy στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάννα Κοχλατζή.

Ο μπαμπάς του γνωστού τράπερ είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο γιος του ήταν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο.

«Στην Ελλάδα ήρθα τον Ιούνιο του 1995, στη Ξάνθη, μαζί με τον Λούκας και την μητέρα του», είπε αρχικά ο Λουτσιάνο.

«Ήμουν πολύ μικρός, εμένα μου άρεσε τέρμα και δεν είχα ιδέα το πόσο καλός ήταν ο μπαμπάς μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μεγάλο όνομα ήταν, αλλά ήταν το όνειρό μου από μικρός, το πρώτο πράγμα που έπιασα ήταν μπάλα. Aρχικά έφταιγα εγώ. Είχα τις ευκαιρίες μου, είχα τον πατέρα μου προπονητή, αλλά ήμουν κάθε μέρα έξω. Με είχε κερδίσει το βράδυ , ήθελα να ζήσω αυτά που ζω τώρα, από μικρός, αλλά είχε πολύ σύγκριση με τον πατέρα μου. Δεν μπορούσα να πηγαίνω παντού και να μιλάνε για τον πατέρα μου», συμπλήρωσε ο Mc Daddy.

«Εγώ πίστεψα ποδοσφαιρικά στο Λούκας πάρα πολύ. Εάν πίεζα πιο πολύ την κατάσταση τότε, ίσως ο Λούκας να έπαιζε μπάλα τώρα. Όλα καλά. Τώρα ο Λούκας είναι σε άλλο δρόμο και κατάφερε πραγματικά να φτάσει εκεί που έφτασε και τον χαιρόμαστε όλοι», είπε ο Λουτσιάνο για τον γιο του.