Ελένη Καρακάση:«Έπιασα πάτο στην κρίση, δανείστηκα χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες»

Ελένη Καρακάση:«Έπιασα πάτο στην κρίση, δανείστηκα χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες»

Τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η Ελένη Καρακάση σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε για τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσε, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όταν είχε περιττά κιλά και για τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

«Δεν έχω πει “να τα παρατήσω”, έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση, αλλά δεν ξέρω να κάνω και κάτι άλλο. Έχω δανειστεί χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είμαι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και για την μητρότητα σχολίασε: «Σε έναν καθιερωμένο έλεγχο, είδαμε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ, το έκανα και ευτυχώς ήταν όλα “καθαρά”. Δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο τη μητρότητας, δεν ξέρω αν μπορέσω να υιοθετήσω, δεν έχει τελειώσει πάντως αυτό το κεφάλαιο. Η κλιμακτήριος έρχεται λίγο βίαια και πολύ ξαφνικά, κάνω ομοιοπαθητική, μιλάω με τους γιατρούς μου».

Μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση τοποθετήθηκε σχετικά με τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή της: «Έχω ακούσει φράσεις τύπου «ντουλάπα» και «βαρέλω», αλλά ήμουν πολύ δυνατή. Ήμουν 100 κιλά όταν ξεκίνησα την δίαιτα, έφτασα τα 49 και ακόμα έβλεπα 100. Έτρεχα να πάρω το λεωφορείο και έπεφτα στη μέση του δρόμου».

Για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», δήλωσε: «Στο «Μαύρο Ρόδο», είμαι η Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού».