Η ΝΔ «έκοψε» την Λατινοπούλου από το ψηφοδέλτιο -Οδεύει προς το κόμμα του Μπογδάνου

Η ΝΔ «έκοψε» την Λατινοπούλου από το ψηφοδέλτιο -Οδεύει προς το κόμμα του Μπογδάνου

Μετά τα απαράδεκτα σχόλια για την Δανάη Μπάρκα

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου, που είχε κάνει την πρόκληση επάγγέλμα, «έκοψε» από το ψηφοδέλτιό της η Νέα Δημοκρατία.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν συγκεκριμένα πηγές της ΝΔ για τη Θεσσαλονικιά δικηγόρο.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά το body shaming προς την Δανάη Μπάρκα. Η κα Λατινοπούλου την χαρακτήρισε «λάθος πρότυπο υγείας» μετά τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας του Mega με μαγιό από το τριήμερο που απόλαυσε στη Μύκονο.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Το σχόλιο αυτό ήταν ένα ακόμη δείγμα γραφής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από αναρτήσεις για τις αξύριστες μασχάλες, τους μετανάστες, τους ΛΟΑΤΚΙ και τη μητριαρχία. Όπως κατέστη σαφές από τη ΝΔ, η κα Λατινοπούλου δεν έχει θέση στο κόμμα.

Όπως φαίνεται, πάντως, δεν θα μείνει χωρίς πολιτική στέγη, καθώς δείχνει να είναι κοντά στο κόμμα «Εθνική Δημιουργία», των Μπογδάνου, Τζήμερου, Κρανιδιώτη.