Survivor All Star: Αυτή είναι η σκληρή τιμωρία που θα επιβάλει η παραγωγή στον Τάκη Καραγκούνια (VIDEO)

Χαμός στο Survivor All Star: Οι Μαχητές ζητούν την οριστική αποβολή του Τάκη Καραγκούνια – Τι συνέβη (VIDEO)

H τιμωρία που κανείς δεν περίμενε

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στους στίβους μάχης, έχοντας πλέον μοναδικό στόχο το να φτάσουν στα ατομικά αγωνίσματα που αναμένεται να δούμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Ο δρόμος προς τον τελικό, άλλωστε, έχει ανοίξει καθώς όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου.

Στα νέα επεισόδια, τις δύο ασυλίες θα χάσουν οι Μαχητές κι έτσι Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος, θα είναι οι τέσσερις προτεινόμενοι. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έχουν λόγο να φοβούνται.



Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος, οι συνήθεις υποψήφιοι είναι μια ανάσα από την αποχώρηση και μάλιστα για τον φαρμακοποιό είναι ίσως η πρώτη φορά που κινδυνεύει τόσο πολύ. Το βράδυ λοιπόν της Πέμπτης 25/5 περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης έχει ο Μαρτίκας σε σχέση με τον Ασημακόπουλο και το έχει αποδείξει.

Όπως φαντάζεται, όμως, το κοινό «Survivor All Star» χωρίς καβγάδες δεν γίνεται!

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης θα απασφαλίσουν, θα επικρατήσει ένας άγριος καβγάς και οι δύο άντρες θα τιμωρηθούν ενώ θα προηγηθεί απομόνωση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Βεβαίως, η τιμωρία του Τάκη θα «πονέσει» περισσότερο αφού δεν θα ακολουθήσει τους Διάσημους στο ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Τη θέση του Τάκη θα πάρει ένας παίκτης από την Μπλε ομάδα. Μετά από ψηφοφορία κερδίζει η Σταυρούλα, η οποία είναι η μόνη από τους Μαχητές που θα βρεθεί στο πλευρό των Κόκκινων.