Ποια είναι τα 2+1 πιο άτυχα ζώδια του 2023

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο του 2023!

Δείτε ποια είναι τα 2+1 πιο άτυχα ζώδια του 2023

Κάθε χρονιά που έρχεται, έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει σε κάθε ζώδιο. Υπάρχουν ωστόσο οι άτυχοι και οι τυχεροί της νέας χρονιάς και εμείς θα σταθούμε στους πρώτους.

H νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά και ήδη η αστρολογία έχει εντοπίσει τα πιο άτυχα ζώδια του 2023. Η νέα χρονιά επιφυλάσσει για 3 συγκεκριμένα ζώδια μία μεγαλύτερη δυσκολία και μια γενικότερη ατυχία σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Το 2023 έρχεται με αβεβαιότητα και ασταθείς συνθήκες, καθώς δυο πλανήτες θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Ο πρώτος είναι ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου και ο δεύτερος ο Άρης μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

Τα τρία άτυχα ζώδια του 2023

Υδροχόος

Η νέα χρονιά θα φέρει οικονομικές δυσχέρειες και περιορισμούς σε πολλούς Υδροχόους. Και ιδίως από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Λέοντα.

Επίσης ο Πλούτωνας θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 Μαρτίου φέρνοντας μαζί του πολλές αλλαγές. Κάποιες από αυτές δεν θα αρέσουν στους Υδροχόους.

Κριός

Η χρονιά για εσένα Κριέ ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους να επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις σπουδές και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Πιο προσεκτικός πρέπει να είσαι κατά τη διάρκεια των εκλείψεων που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή στις 20 Απριλίου και στις 14 Οκτωβρίου, γιατί τότε θα χρειαστεί να εξισορροπήσεις ανάμεσα στα θέλω σου και τις ανάγκες των άλλων.

Τέλος, από τέλος Αυγούστου μέχρι 12 Οκτωβρίου θα υπάρχει ένας μεγάλος βαθμός δυσκολίας σε ό,τι αφορά στη συνεννόηση με τους άλλους και οι διαφωνίες θα είναι στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Το 2023 θα έχουμε δυο σετ εκλείψεων. Δύο Ηλιακές στις 20 Απριλίου στον Κριό και στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και δυο Σεληνιακές στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό και στις 28 Οκτωβρίου στον Ταύρο.

Οι Αιγόκεροι θα είναι από τα ζώδια που θα δουν ριζικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Και δυστυχώς δεν θα είναι οι ευνοημένοι του νέου έτους.