Ζώδια: Ανάδρομος τέλος, τι φέρνει η νέα εβδομάδα

Ζώδια: Ανάδρομος τέλος, τι φέρνει η νέα εβδομάδα

Αναλυτικά προβλέψεις

Ο ανάδρομος Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία και πλέον τα ζώδια μπορούν να ανασάνουν. Όχι, ότι ο ανάδρομος είναι «κακός», απλά, όπως θα παρατηρήσατε αρκετοί, πολλές καταστάσεις πήγαν στραβά αυτά τις προηγούμενες ημέρες.

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα εβδομάδα

Στις 10 ο Ερμής στον Ταύρο θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στις 11 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δεν σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.

Το ζώδιο του Κριού: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι.

Το ζώδιο του Ταύρου: Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δεν θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Το ζώδιο των Διδύμων: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα. Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, πριν να είναι αργά να διορθώσετε τα τυχόν λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο allyou.gr