Μέγκαν Φοξ: Δείτε την εντυπωσιακή σωσία της να ποζάρει χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Ασυγκράτητη η Μέγκαν Φοξ- Ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει... πιο εύκολα σεξ!

Η ομοιότητά της με τη Μέγκαν Φοξ, της έχει προσφέρει δόξα και αναγνωσιμότητα

Η Μπρι Τίζι, η μητέρα ενός από τα παιδιά του Νικ Κάννον που έγινε γνωστή από το ριάλιτι Selling Sunset, είναι γνωστή και για τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και την μετέτρεψαν σε… κλώνο της Μέγκαν Φοξ. Η ομοιότητά της με τη γνωστή ηθοποιό της έχει προσφέρει δόξα και αναγνωσιμότητα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον για μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας.

Η σημερινή εικόνα της Μπρι Τίζι δεν θυμίζει σε τίποτα το πώς ήταν στο παρελθόν, που ξεχώριζε και πάλι για τη φυσική της ομορφιά, ωστόσο δεν έμοιαζε τόσο στη Χολιγουντιανή σταρ.

Μέγκαν Φοξ: Δείτε την εντυπωσιακή σωσία της να ποζάρει χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Οι θαυμαστές υποστηρίζουν ότι η σταρ του ριάλιτι Selling Sunset φαίνεται να μεταμορφώνεται αισθητά σε σωσία της 37χρονης Μέγκαν Φοξ αφού έχει κάνει διάφορες αισθητικές επεμβάσεις.

Με την πάροδο των ετών, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται ότι η μεσίτρια ακινήτων πείραξε μερικά από τα χαρακτηριστικά της κάτι για το οποίο μίλησε ανοιχτά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Απαντώντας μέσω Instagram διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι προσπαθεί να γίνει σαν την μελαχρινή καλλονή του Χόλιγουντ. Για να δώσει τέλος σε όλες τις εικασίες, η Μπρι μίλησε για τις επεμβάσεις της κατά τη διάρκεια ενός Q&A.

Τη Δευτέρα (22/5) αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις – μεταξύ των οποίων πλαστική μύτης και εμφυτεύματα στήθους.
«Και τι δεν έχω κάνει; Έχω φτιάξει τη μύτη μου, έχω φτιάξει το στήθος μου, έχω κάνει filler, έχω κάνει botox, έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα».