Το παράκανε: Η Κάιλι Τζένερ «έσβησε» τα γόνατά της

Το παράκανε: Η Κάιλι Τζένερ «έσβησε» τα γόνατά της

Η φωτό που εξόργισε

Στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων βρέθηκε, ξανά, η Κάιλι Τζένερ, καθώς ακόλουθοί της την κατηγορούν για υπερβολικό φώτοσοπ σε φωτογραφία της.

Η ριάλιτι σταρ πόζαρε με μωβ μαγιό, θέλοντας να προωθήσει τα νέα της προϊόντα με βάση τη λεβάντα. Η Κάιλι Τζένερ φορά πλεκτό μαγιό και διάφανα ψηλοτάκουνα, κρατώντας στα χέρια της κλωνάρια από λεβάντα.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί από τους ακολούθους της ήταν ότι σε μία φωτογραφία, τα πόδια της Κάιλι Τζένερ είχαν υποστεί υπερβολική επεξεργασία. Αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι τα γόνατά της έμοιαζαν σαν να είχαν σβηστεί.

Το παράκανε: Η Κάιλι Τζένερ «έσβησε» τα γόνατά της

Η Κάιλι Τζένερ καλωσόρισε πρόσφατα το δεύτερο της παιδί, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει το όνομά του, καθώς εκείνη και ο Τράβις Σκοτ απέρριψαν το όνομα Γουλφ.

«FYI το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Γουλφ. Απλώς δεν αισθανόμαστε ότι είναι αυτό. Απλώς ήθελα να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να βλέπω τον Γουλφ παντού.

Σε άλλη ανάρτηση για τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας, η Κάιλι Τζένερ σχολιάστηκε επειδή επέλεξε να αναφερθεί μόνο στην κόρη της Στόρμι, στο μήνυμά της. «Τι γίνεται με τον γιο σου», έγραψε ένας, ενώ άλλος σημείωσε: «Πού είναι το άλλο μωρό σου; Είσαι και δική του μαμά».